zwangere bruid

Verwachten jullie een kindje en ga je dus trouwen met een bolle buik? Dat kan zeker! Hoe je er als zwangere bruid uit komt te zien, heeft alles te maken met de week van je zwangerschap. Want als je na de 30 weken trouwt, kies je een ander soort japon als je 14 weken zwanger bent. En is het jullie eerste kindje, of een volgende? Bij de eerste zwangerschap gaat de groei van je buik meestal iets minder snel. Elke zwangerschap is weer anders, soms kom je overal wat aan, soms heb je alleen een mooi buikje en kom je verder niets aan.

Als je zwanger trouwt, moet je goed rekening houden met groei. Je wilt niet dat je japon te klein is als de trouwdag daar is. Of te strak zit en knelt. Er zijn hier al veel zwangere bruiden geweest en gelukkig is dat nog nooit gebeurd. In het advies, voor wat betreft de maat, word dus voldoende groei meegenomen.

Het Witte Huys werkt samen met Creations of Leijten. Deze collectie is prachtig en zij kunnen van veel van hun japonnen een zwangerschapsversie maken. Dus zo ben je echt die mooie bruid, maar met ruimte voor je buik. Ideaal! Als je in de eerste helft van je zwangerschap trouwt, kan je ook trouwen in een japon waar de ruimte al in zit. Zou je normaal maat 36-38 hebben, dan bestellen we de japon in een maat 42, zodat we ruimte hebben voor groei. de bovenkant word dan ingenomen. Meestal zijn dit modellen die vanuit de taille al wijder worden.

 

Contact

Ben je zwanger en ga je trouwen met een bolle buik?
Bel dan gerust voor een afspraak, of vul het contactformulier in. Eigenlijk is er heel veel mogelijk. Ook zwanger kan je een erg mooie bruid zijn!